Suncho Глобален администратор

Брой мнения: 4748 Отличия: Отбор на форума-второ място,Европейско първенство-второ място(Португалия),Англия-четвърто място(Уест Хям),Световно първенство-второ място(Белгия),Англия-трето място(Ливърпул)
5 Points: 2253 Регистриран на: 09.12.2008
 | Заглавие: За начинаещите във форума 19/7/2009, 01:35 | |
| В тази тема ще обесня нещатата,все едно за пръв път влизате във форум за фифа! Знам че има много хора който се срамуват,че незнаят някой неща и не играят във форуми,но аз ще Ви обесня по-важните неща! И ще отговора на най-важните въпроси!
Преди да започна да Ви обеснявам ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да прочетете правилата на форума и турнирите,които се намират в Правила!
Какво е фифа форум? -Значи форум е средство за организирането на мачове по фифа! В него има всичко свързано с фифата!
Как става свързването с играч? -Акo вие правите връзката,следвайте това: Game Modes--->Myltiplayer--->Direct IP(ако ви иска име няма никъкво значение какво ще напишете)--->Host(задължително трябва да сте си дали вашето Ip на опонента Ви)--->Като се разбере цъкате 1 път на Host и изчаквате
-Ако вие влизате в направена връзка,следвайте това: Game Modes--->Myltiplayer--->Direct IP(ако ви иска име няма никaкво значение какво ще напишете)--->New(пишете името и Ip на опонента ви)като сте готови и се разберете,вие цъкате на CONNECT,1 път и изчаквате!
Къде да си вида IP? -IP-то Ви се намира в горния ляв ъгъл над Host!
С какви отбори се играе? -Значи не си избирате вие отбора и не играйте винаги с 1 и същ отбор! Всеки турнир си има правила,някой път се тегли жребий,но някой път вие си избирате отбора!Всичко зависи само и единстево от ПРАВИЛАТА на турнира!
Как става записването за турнир и кога? -Като влезете в форума ще видите новия раздел за турнира и отдолу под него или в него ще има написано кога е записването!
Как да играя приятелски или без да съм се записал за турнир? -Всеки ден има бързи турнири! Ако имате неясности около това по-горе пишете тук ! Ако имате други въпроси пишете в темата тук като цъкнете бутона Отговор!
аз съм по слаб от bql_pastet
|
|
miro_tacho
Брой мнения: 9 Points: 18 Регистриран на: 10.03.2010
 | Заглавие: Re: За начинаещите във форума 11/3/2010, 10:54 | |
| iskam da igraq sega,kak da stane tova |
|